3 מתכונים קלילים שאפשר למצוא ברשת

תוכן עניינים

בעבר מתכוני הבישול המשפחתיים היו עוברים מאם לבת או אב לבן דרך ספרים וחוברות, או אפילו פתקים מאולתרים. הימים האלו חלפו, והרשת מציעה גם לאלה שלא נחשבים לעכברי מטבח, ללמוד וליישם מתכונים קלים להכנה ביתית. במאמר זה ניתן רק דוגמה קטנה למתכונים שאפשר למצוא ברשת. 

לביבות ירק קלילות וטעימות

מי מאיתנו לא הגיע למצב בו המקרר לא מציע לנו הרבה, מלבד מבחר של ירקות אקראיים שטרם נעשה בהם שימוש? אז זה אחד המתכונים  שיתאימו במיוחד בשבילכם. קחו את כל הירקות הללו, החל מקישואים ובטטות ועד לתפוחי אדמה, סלק, שום או כרוב. גרדו אותם באמצעות פומפייה, הוסיפו לבלילה שתי ביצים ושלוש כפות קמח לבן, תבלו עם מעט כורכום, פפריקה ומלח, וטגנו עם חצי כוס שמן קנולה או סויה. אפשר גם לבחור באפייה בתנור, אבל כך או כך, בתור עשר דקות יש לכם לביבות מושלמות למדי.

בקר וברוקולי- כמו שהייתם מזמינים

אחד המתכונים שימנעו ממכם מלהיכנע לאוכל בחוץ ולהוציא סכום כסף נכבד שכולל גם המתנה למשלוח, הוא מתכון לבקר מוקפץ עם ברוקולי. היתרון שבאוכל מוקפץ הוא היעדר הצורך להיצמד למתכון מדויק ולהוסיף מרכיבים כאוות נפשכם, כל עוד הם באמת הולכים יחד. קחו חצי קילו בקר, פרסו אותו לרצועות, ואם אתם צמחונים- גם טופו תופס כאן. פרקו את הברוקולי לחתיכות, הוסיפו פטריות, תבלו עם שום, ג'ינג'ר, דבש וסרירצ'ה לאוהבי החריף, וקבלו מתכון קליל וטעים. 

הפסטה של אתמול היא הפשטידה של מחר

אם נשארה פסטה בלי רוטב מהבישולים של אתמול, אל תמהרו לזרוק. מתכון זה הוא מסוג המתכונים שנשענים על אלתור מהמקרר. קחו את הפסטה, הוסיפו את הגבינות שיש לכם, כמו קוטג', גבינה צהובה או יוגורט עיזים, ערבבו הכול יחד וישר לתנור. ההנאה מובטחת.

הירשמו לניוזלטר והשארו מעודכנים!
המלצת העורך
דילוג לתוכן